Radera ditt konto
Du kan radera ditt Mundinautic-konto och dina uppgifter när du vill, i appen eller på den här sidan. Det sker direkt och kan inte ångras.
Så raderar du kontot
- I Mundinautic-appen (iPhone och Android): Konto → Radera mitt konto.
- På webbplatsen: logga in och tryck på ”Radera mitt konto” på den här sidan. Du hittar det också under Mitt konto.
- Kan du inte logga in? Skriv till info@mundinautic.com från ditt kontos e-postadress, så raderar vi kontot inom högst 30 dagar.
Det här raderas
- Ditt inloggningskonto och din profil (namn, e-post och telefon).
- Dina båtar med all information, bilder och dokument, samt deras loggbok: underhåll, utrustning, uppgifter och timmar.
- Dina förfrågningar om reservdelar, tjänster, försäkringar och pappersärenden.
- Dina båtplatsannonser med foton, dina bevakningar och aviseringarna du har fått.
- Dina kopplingar till proffs: de ser inte längre dina båtar.
Det här sparas
- Proffsen du har anlitat behåller sina egna register (arbetsordrar, offerter, bokningar och transporter), utan koppling till ditt konto.
- Meddelandena du har skickat till andra annonsörer finns kvar i deras konversation, utan ditt namn.
- Det som lagen kräver att vi sparar, och bara så länge lagen kräver.
Företagskonton
Om du leder ett Mundinautic Pro-konto eller ett företag som säljer på Mundinautic måste det först avslutas: skriv till info@mundinautic.com, så gör vi det tillsammans. Innan dess kan du ladda ner dina data till Excel från ditt Pro-konto.